AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşla adam dövmek

Kahve falında taşla adam dövmek

Kahve falında taşla adam dövmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, beğenilen işlere imza atacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında taşla adam dövmek gördüyseniz:

  • Kendinizi daha özgür hissedebilir, yeni şeyler keşfedebilir veya ruhsal anlamda büyüme sağlayabilirsiniz.

Kahve falında taşla adam dövmek dertlerinin biteceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı adam dövmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında kürekle adam dövmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adamları dövmek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, masrafların altında kalacağına delalet eder.

Kahve falında erkek adam dövmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında bir adam dövmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına işarettir.

Kahve falında yumrukla adam dövmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adam dövdürmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir