AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşların arasında yılan görmek

Kahve falında taşların arasında yılan görmek

Kahve falında taşların arasında yılan görmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında taşların arasında yılan gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar gelecek açılımlarını çeşitlendirebilir.

Kahve falında taşların arasında yılan görmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, gözyaşının kuruyacağına delalet eder.

Kahve falında yılanların arasında yürümek sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otların arasında yılan görmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanların arasından geçmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, suçlamalardan aklanılacağına işarettir.

Kahve falında yılanlar arasında kalmak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmeğin arasında yılan görmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanların arasında kalmak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşın üstünde yılan görmek yardımının olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir