AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlara basmak

Kahve falında taşlara basmak

Kahve falında taşlara basmak sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, işinin ehli olacağına, kafasına göre birini bulacağına, kötüyse düzeleceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında taşlara basmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda biraz dikkatli olun, çünkü sorun yaratma eğilimindesiniz.

Kahve falında taşlara basmak kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taşa basmak çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına işarettir.

Kahve falında mezar taşına basmak rızkının da çoğalacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında köpek pisliğine basmak muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, zengin olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında odayı su basmak sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında arıya basmak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmeğin üstüne basmak kafa dinleyeceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine rivayet eder.

Kahve falında tezeğe basmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir