AnaSayfa / Genel / Kahve falında atılan taşlardan kaçmak

Kahve falında atılan taşlardan kaçmak

Kahve falında atılan taşlardan kaçmak haksızlığa uğrayacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına işaret eder.

Kahve falında atılan taşlardan kaçmak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek değil kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında atılan taşlardan kaçmak fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atılan taşı yakalamak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atılan taşı tutmak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına işarettir.

Kahve falında çöpe atılan bebek görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında hapse atılacağını görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iftira atılması görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, başına türlü işler geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işten atılacağını görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çöpe atılmış bebek görmek ona kol kanat gereceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir