AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş bebek görmek

Kahve falında taş bebek görmek

Kahve falında taş bebek görmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, kendi işine kavuşacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taş bebek gördüyseniz:

  • Bazı önemli kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında taş bebek görmek ferahlayacağına, esenleyeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeği taşıyamamak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında taştan bebek görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında akuamarin taşı görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında döşeme taşı görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize alamet etmektedir.

Kahve falında sırtından taşlanmak istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sütü taşırmak hastalıkların yakınına uğramayacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşlı hızma görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir