AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşta oturmak

Kahve falında taşta oturmak

Kahve falında taşta oturmak üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, yeni işlere girileceğine, dua alacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taşta oturmak gördüyseniz:

  • Tembelliğinizi yenip hiç olmazsa önemli konulara gereken özeni göstermelisiniz.

Kahve falında taş üstüne oturmak aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında taşta oturmak duygusal olarak çok kötü olabileceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında taşın üzerine oturmak insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına işarettir.

Kahve falında taş üzerine oturmak tecrübesi olmayan yollara gireceğine, sevilen bir dostun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taşın üstünde oturmak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, sohbetinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında taş üzerinde oturmak birçok konuda daha dikkatli olunacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine alamet eder.

Kahve falında taşa oturduğunu görmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, daha çok çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taş üstünde oturmak zorlukların yaşanacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir