AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşın üzerine oturmak

Kahve falında taşın üzerine oturmak

Kahve falında taşın üzerine oturmak yetim sevindireceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında taşın üzerine oturmak gördüyseniz:

  • Şansınızın da olumlu desteği bütçenizi düzene koyabiliyorsunuz.

Kahve falında taş üzerinde oturmak arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında taş üstünde oturmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taş üstüne oturmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına delalet eder.

Kahve falında taşın üstüne oturmak çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş üzerine oturmak müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına yorulur.

Kahve falında taşta oturmak çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında taşın üzerine oturmak iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, ne yapacağını şaşıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşa oturduğunu görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir