AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşa oturduğunu görmek

Kahve falında taşa oturduğunu görmek

Kahve falında taşa oturduğunu görmek işlerinin kolaylaşacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına inanılır.

Kahve falında taşa oturduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmalar yapabilir ya da eski veya unutulmuş bir projeyi canlandırabilirsiniz.

Kahve falında taşta oturmak emeklerinin heba olacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taşın üstünde oturmak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında taş üzerine oturmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yapılan planların alt üst olacağına delalettir.

Kahve falında taşın üzerine oturmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, birikim yapılacağına işarettir.

Kahve falında taş üstünde oturmak işlerinde kara geçeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında taşa oturduğunu görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına yorulur.

Kahve falında mezar taşına oturmak bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında taşın üstüne oturmak çok zor günler geçirileceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir