AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşın üstünde oturmak

Kahve falında taşın üstünde oturmak

Kahve falında taşın üstünde oturmak çok sevinçli haberler alacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına inanılır.

Kahve falında taşın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Kendinizi akıntıya bırakırsanız herşeyi berbat edebilirsiniz.

Kahve falında taşın üstünde oturmak her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında taş üstünde oturmak sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulutların üstünde oturmak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında ayın üstünde oturmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında inek üstünde oturmak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yorganın üstünde oturmak ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında masanın üstünde oturmak çok büyük başarı kazanacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında buzun üstünde oturmak çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir