AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş üzerinde oturmak

Kahve falında taş üzerinde oturmak

Kahve falında taş üzerinde oturmak atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine işarettir.

Kahve falında taş üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • İhmalkar davranışlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında taşın üstüne oturmak çok sayıda borca gireceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında taşta oturmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, birçok engelin aşılacağına delalettir.

Kahve falında taşın üzerine oturmak rakiplerini geride bırakacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında taş üstüne oturmak azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taş üstünde oturmak çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında taş üzerinde oturmak kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında taşın üstünde oturmak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına delalettir.

Kahve falında taşa oturduğunu görmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir