AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş üzerine oturmak

Kahve falında taş üzerine oturmak

Kahve falında taş üzerine oturmak keyfinin olmayacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sermaye kaybedeceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına alamet eder.

Kahve falında taş üzerine oturmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyleri sadece erteleyebilirsiniz, ortadan kaldıramazsınız.

Kahve falında taşta oturmak yeni bir ortama girileceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine alamet eder.

Kahve falında taşın üstünde oturmak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında taş üstüne oturmak her şeyin iyiye doğru gideceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında mezar taşına oturmak haksızlık ve nankörlük göreceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında taş üstünde oturmak iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında taşın üzerine oturmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşa oturduğunu görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında taşın üstüne oturmak sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir