AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş üstünde oturmak

Kahve falında taş üstünde oturmak

Kahve falında taş üstünde oturmak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, amaçlarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taş üstünde oturmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda sizi zorlayan veya size ultimatomlar veren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında taşın üstünde oturmak evliyseniz eşle iyi geçime, zorlu bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taş üstünde oturmak imkanlarının artacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında karın üstünde oturmak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Kahve falında halının üstünde oturmak kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Kahve falında kayanın üstünde oturmak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Kahve falında suyun üstünde oturmak işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine işaret eder.

Kahve falında buzun üstünde oturmak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına işaret eder.

Kahve falında mezarın üstünde oturmak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir