AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşmış havuz görmek

Kahve falında taşmış havuz görmek

Kahve falında taşmış havuz görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taşmış havuz gördüyseniz:

  • Olayları kendinize fayda sağlayabileceğiniz gözle görmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında havuzun içinde taş görmek gıybet edeceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında havuz içinde taş görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında havuzun taştığını görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuz taştığını görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, hayırlı haberler getireceğine delalettir.

Kahve falında taşmış havuz görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, öz güveninin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuza taş atmak iyi habere, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taşan havuz görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında birinin havuzda yüzdüğünü görmek kırılan kalplerin barışacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir