AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşan havuz görmek

Kahve falında taşan havuz görmek

Kahve falında taşan havuz görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında taşan havuz gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda anlaşılmadığınızı düşünebilir veya ikili ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında havuza taş atmak kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuz taştığını görmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına inanılır.

Kahve falında taşan havuz görmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuz içinde taş görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında taşmış havuz görmek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuzun içinde taş görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuzun taştığını görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının havuzda yüzdüğünü görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir