AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuz içinde taş görmek

Kahve falında havuz içinde taş görmek

Kahve falında havuz içinde taş görmek sevilen bir dostu kaybetmeye, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine yorulur.

Kahve falında havuz içinde taş gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişilerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediginiz zevki alamamanıza sebep olabilir.

Kahve falında havuz içinde taş görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuzun içinde taş görmek istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuza taş atmak kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuzun taştığını görmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine alamet eder.

Kahve falında taşan havuz görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taşmış havuz görmek yüceltileceği sözler duyacağına, üzüleceğine, pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuz taştığını görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin içinde havuz görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir