AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzun taştığını görmek

Kahve falında havuzun taştığını görmek

Kahve falında havuzun taştığını görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında havuzun taştığını gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş gibi geliyor.

Kahve falında havuzun içinde taş görmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında havuzun taştığını görmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuz taştığını görmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında taşmış havuz görmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına işarettir.

Kahve falında taşan havuz görmek çok yıpranacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında havuza taş atmak elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, can sıkıcı haberler almaya yorulmaktadır.

Kahve falında havuz içinde taş görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camdan havuz görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir