AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin havuzda yüzdüğünü görmek

Kahve falında birinin havuzda yüzdüğünü görmek

Kahve falında birinin havuzda yüzdüğünü görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine inanılır.

Kahve falında birinin havuzda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Yüzmek, lüks meraklarınıza zaman ya da bütçe ayırmak, değişik yerleri ziyaret etmek, bisiklete binmek v.b aktiviteler daha iyi zaman geçirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında havuzda yunus balığıyla yüzmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına alamet eder.

Kahve falında havuzda bir erkekle yüzmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık havuzda yüzmek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında büyük havuzda yüzmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgalı havuzda yüzmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında temiz bir havuzda yüzmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında deniz ve havuzda yüzmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, keyiflerinin yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında havuzda yüzmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir