AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzun içinde taş görmek

Kahve falında havuzun içinde taş görmek

Kahve falında havuzun içinde taş görmek yapacağı o işi onaylamayacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına delalet eder.

Kahve falında havuzun içinde taş gördüyseniz:

  • İş hayatınız nedeniyle endişelenebilirsiniz.

Kahve falında havuz içinde taş görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzun içinde taş görmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında taşan havuz görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında havuza taş atmak hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında havuz taştığını görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzun taştığını görmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, işlerinizin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında taşmış havuz görmek çözümlere kavuşacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde havuzda yüzmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir