AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuz taştığını görmek

Kahve falında havuz taştığını görmek

Kahve falında havuz taştığını görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuz taştığını gördüyseniz:

  • İş yükünüzü hafifletmek istiyor olabilirler.

Kahve falında taşan havuz görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, başarı ve zafer kazanacağına yorulur.

Kahve falında havuz içinde taş görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında havuzun içinde taş görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzun taştığını görmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük borçlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında havuz taştığını görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuza taş atmak maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına delalettir.

Kahve falında taşmış havuz görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına yorulur.

Kahve falında havuza balıklama atlamak bir daha kopmayacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir