AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşmış hamur görmek

Kahve falında taşmış hamur görmek

Kahve falında taşmış hamur görmek işlerin düze çıkarılacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine yorulur.

Kahve falında taşmış hamur gördüyseniz:

  • Soğukkanlı olmanız şartıyla olaylara karışabilirsiniz.

Kahve falında taşan hamur görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında taşmış hamur görmek geçim derdine düşmeyeceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına alamet eder.

Kahve falında hamurun taştığını görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında hamur işi dağıtmak ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş hamur işi görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamur yoğuran kadın görmek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına işarettir.

Kahve falında hamur yapıldığını görmek tüm sıkıntıların giderileceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamurla uğraşmak özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir