AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamurla uğraşmak

Kahve falında hamurla uğraşmak

Kahve falında hamurla uğraşmak bazı sırların açığa çıkacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, birikiminin artacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında hamurla uğraşmak gördüyseniz:

  • Eski borçlar tahsil edilebilir veya ödenebilir.

Kahve falında hamurla uğraşmak yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında hamur işleriyle uğraşmak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına delalettir.

Kahve falında hamur işiyle uğraşmak aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişiyle uğraşmak elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze işleriyle uğraşmak elindekileri de yitireceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında üç harflilerle uğraşmak atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sularla uğraşmak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçınla uğraşmak kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir