AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur yoğuran kadın görmek

Kahve falında hamur yoğuran kadın görmek

Kahve falında hamur yoğuran kadın görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, suç işleyeceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, sürekli yerinde sayacağına işaret eder.

Kahve falında hamur yoğuran kadın gördüyseniz:

  • Size anlatılan herşeye inanmayın.

Kahve falında hamur yoğuran kadın görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında birini hamur yoğururken görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yoğrulmuş hamur görmek para sıkıntısı çekeceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına inanılır.

Kahve falında hamur yoğurup ekmek yapmak ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında hamur yoğuran birini görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamur yoğuran görmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ köfte yoğuran birini görmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yoğrulmuş kına görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir