AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşan hamur görmek

Kahve falında taşan hamur görmek

Kahve falında taşan hamur görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine işarettir.

Kahve falında taşan hamur gördüyseniz:

  • Uygulanan baskı kararsızlığa neden olabilir.

Kahve falında taşmış hamur görmek sıkıntı çekeceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında taşan hamur görmek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına işaret eder.

Kahve falında hamurun taştığını görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamur pazısı görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında hamurun içinde saç görmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına işaret eder.

Kahve falında elde hamur açmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında şekerli hamur görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında hamur tatlısı yapmak telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir