AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur işi dağıtmak

Kahve falında hamur işi dağıtmak

Kahve falında hamur işi dağıtmak başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında hamur işi dağıtmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan ise kalbinizi açmış, ilgilendiğiniz bir insanın hayatınıza girmesini bekliyorsunuz.

Kahve falında hamur işi dağıtmak aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamur dağıtmak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş hamur dağıtmak imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş hamur işi yemek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında hamur işi kızartmak adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, insanlarla bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında hamur işi yemek yapmak yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamur işi yemek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına delalettir.

Kahve falında hamur işi yapan görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir