AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş hamur işi görmek

Kahve falında pişmiş hamur işi görmek

Kahve falında pişmiş hamur işi görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, konfor içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş hamur işi gördüyseniz:

  • Çocuk sahibi olmak isteyen çiftler çocuk sahibi olabilirler veya çocuğu olanların çocuklarıyla ilgili gelişmeler yüzlerini güldürebilir.

Kahve falında pişmiş hamur işi görmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş hamur işi yemek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında pişmiş hamur dağıtmak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş hamur yemek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında pişmemiş hamur yemek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında pişmemiş hamur görmek kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş hamur görmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamur işi yediğini görmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir