AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamurun taştığını görmek

Kahve falında hamurun taştığını görmek

Kahve falında hamurun taştığını görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, istediği arabaya bineceğine, bereketli yağmurlara, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında hamurun taştığını gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmezseniz bazı teklif, davet ya da önerilerde bulunan kişiler tekliflerindeki eksik yanları fark edebilirler.

Kahve falında hamurun taştığını görmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında taşmış hamur görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına rivayet eder.

Kahve falında taşan hamur görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına delalet eder.

Kahve falında elde hamur açmak pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, kişinin geri planda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamur yapan birini görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pizza hamuru görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında hamur koparmak bilgi sahibi olacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mısır unundan hamur yapmak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir