AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur yapıldığını görmek

Kahve falında hamur yapıldığını görmek

Kahve falında hamur yapıldığını görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine inanılır.

Kahve falında hamur yapıldığını gördüyseniz:

  • Kendinize dikkat etmeniz gereken bir devredesiniz.

Kahve falında hamur yapıldığını görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur işi yapıldığını görmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamura basmak uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mısır unundan hamur yapmak büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında hamurda böcek görmek fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, dünya malının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında hamuru pişirmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına işarettir.

Kahve falında hamur pişirmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarhana hamuru görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, alım gücünün zayıflamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir