AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereyi geçmek

Kahve falında dereyi geçmek

Kahve falında dereyi geçmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dereyi geçmek gördüyseniz:

  • Olumsuz kişilerden uzak durun.

Kahve falında berrak dereden geçmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dereyi geçmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına işarettir.

Kahve falında dere içinden geçmek hasta ise daha kötüye gideceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli dereden geçmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında dereden karşıya geçmek maddi durumun düzeltileceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine inanılır.

Kahve falında çamurlu dereden geçmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık dereden geçmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dere kenarından geçmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir