AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar taşına basmak

Kahve falında mezar taşına basmak

Kahve falında mezar taşına basmak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, işinin en iyisi olacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar taşına basmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız size, fazla önem vermediğiniz için aklınızdan çıkmış olan şeyler hakkında uyarabilirler.

Kahve falında mezar taşına basmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşa basmak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında taşlara basmak bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına delalettir.

Kahve falında mezar basmak tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında mezarlığın üstüne basmak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mezar üzerine basmak yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına yorulur.

Kahve falında bebek mezarına basmak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıklara basmak güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir