AnaSayfa / Genel / Kahve falında odayı su basmak

Kahve falında odayı su basmak

Kahve falında odayı su basmak kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, zenginliğini kaybedeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına rivayet eder.

Kahve falında odayı su basmak gördüyseniz:

  • Kendi pozisyonunuzu savunurken, karşı tarafın da aynı şeyi yapacağını unutmamanız gerekiyor.

Kahve falında yatak odasını su basmak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında odayı su basmak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz suyuna basmak inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında ev su basmak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyuna basmak zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suya basmak işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yeri su basmak aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su birikintisine basmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine, güveninin artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir