AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşa basmak

Kahve falında taşa basmak

Kahve falında taşa basmak gelirinin daimi olacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında taşa basmak gördüyseniz:

  • Zaten çalışma isteksizliği gelecek.

Kahve falında mezar taşına basmak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında taşlara basmak çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında taşa basmak çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, gelirinin sürekli olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarın üzerine basmak başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına inanılır.

Kahve falında una basmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına delalettir.

Kahve falında el basmak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı basmak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağa basmak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir