AnaSayfa / Genel / Kahve falında arıya basmak

Kahve falında arıya basmak

Kahve falında arıya basmak gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arıya basmak gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteler stresi azaltabilir.

Kahve falında arıya basmak daha fazla kazanç getireceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında helva basmak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buza basmak gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dikenlere basmak dertlerin ve sorunların aşılacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına inanılır.

Kahve falında solucana basmak kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı basmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, yolculuğa alamet etmektedir.

Kahve falında timsaha basmak kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında gelinliğe basmak o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir