AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven taşıdığını görmek

Kahve falında merdiven taşıdığını görmek

Kahve falında merdiven taşıdığını görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında merdiven taşıdığını gördüyseniz:

  • Gururlu ya da yanına yaklaşılamaz gibi görünmeyin, bırakın çevreyi sevdiğinizi bile korkutuyorsunuz.

Kahve falında merdiven taşıdığını görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, düşmanından uzak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini taşıdığını görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, çok hayırlı adımların atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silah taşıdığını görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında taşıt almak çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında birinin ev taşıdığını görmek ömrü boyunca mutlu olacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında taşıt görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının valiz taşıdığını görmek mal kayıpları da yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına inanılır.

Kahve falında birini taşıdığını görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir