Kahve falında bıçak taşıdığını görmek

Kahve falında bıçak taşıdığını görmek hep dinç ve genç kalacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçak taşıdığını gördüyseniz:

  • Görevlerinizi yerine getirmediğinizi iddia eden ya da bazı ileri size yükleyen kişiler, duygusal anlamda baskı yaratanlar veya planlarda bazı değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında bıçak taşıdığını görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek taşıdığını görmek yeni bir eve sahip olunacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında taşıta binmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına alamet eder.

Kahve falında pirinç taşıdığını görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına inanılır.

Kahve falında taşıt görmek günahlarının affedileceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evini taşıdığını görmek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına yorulur.

Kahve falında annesini sırtında taşıdığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının odun taşıdığını görmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir