AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür taşıdığını görmek

Kahve falında kömür taşıdığını görmek

Kahve falında kömür taşıdığını görmek esenlik bulacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, önemli yerlere geleceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kömür taşıdığını gördüyseniz:

  • Sizin hareket halinde değil, durağan kalmanızı isteyen kişilere aldırmamalısınız.

Kahve falında kömür taşıdığını görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, sorunlarının tamamen biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bidonla su taşıdığını görmek hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında çanta taşıdığını görmek fal sahibi erkekse şansının açılacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında ağır çanta taşıdığını görmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında sırtında birini taşıdığını görmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yük taşıdığını görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek taşıdığını görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuran taşıdığını görmek hayat düzeninin alt üst olacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir