AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin seni sırtında taşıdığını görmek

Kahve falında birinin seni sırtında taşıdığını görmek

Kahve falında birinin seni sırtında taşıdığını görmek çok hayırlı işlere atılacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin seni sırtında taşıdığını gördüyseniz:

  • Yapılan bir yol ya da seyahat geleceğinizi değiştirebilir.

Kahve falında birinin seni sırtında taşıdığını görmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu sırtında taşıdığını görmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına işaret eder.

Kahve falında birini sırtında taşıdığını görmek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini sırtında taşıdığını görmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında yük taşıdığını görmek iyi geçiminin biteceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında sırtında insan taşıdığını görmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, kazancının helal para olacağına işaret eder.

Kahve falında annesini sırtında taşıdığını görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında birini taşıdığını görmek alışveriş yapacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir