AnaSayfa / Genel / Kahve falında bavul taşıdığını görmek

Kahve falında bavul taşıdığını görmek

Kahve falında bavul taşıdığını görmek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, geleceğinin parlak olacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bavul taşıdığını gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya takıntılı kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında bavul taşıdığını görmek sorunlarını bitireceğine, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin ev taşıdığını görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine işarettir.

Kahve falında çanta taşıdığını görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Kahve falında tahta taşıdığını görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına inanılır.

Kahve falında annesini sırtında taşıdığını görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına inanılır.

Kahve falında sırtında yük taşıdığını görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında evini taşıdığını görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına inanılır.

Kahve falında toprak taşıdığını görmek sağlığına kavuşacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir