AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini taşıdığını görmek

Kahve falında birini taşıdığını görmek

Kahve falında birini taşıdığını görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında birini taşıdığını gördüyseniz:

  • Herkese uyum sağlamaya veya diğerlerinin yolundan gitmeye çalışarak tartışmalardan kaçınıyor olabilirsiniz.

Kahve falında masa taşıdığını görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine inanılır.

Kahve falında birini sırtında taşıdığını görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına işarettir.

Kahve falında taşıt almak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında bıçak taşıdığını görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su taşıdığını görmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında sırtında insan taşıdığını görmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü taşıdığını görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kum taşıdığını görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir