AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek üstünde oturmak

Kahve falında inek üstünde oturmak

Kahve falında inek üstünde oturmak kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, yokluk içine gireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında inek üstünde oturmak gördüyseniz:

  • En zarif uyarı ya da eleştiri bile, sönmeye yüz tutmuş bir ateşi orman yangınına çevirebilir.

Kahve falında inek üstünde oturmak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin üstünde inek görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta üstünde oturmak kişinin güzel işler yapacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında kabenin üstünde oturmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulutun üstünde oturmak hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına inanılır.

Kahve falında masanın üstünde oturmak kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında mezar üstünde oturmak çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında su üstünde oturmak eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir