AnaSayfa / Genel / Kahve falında masanın üstünde oturmak

Kahve falında masanın üstünde oturmak

Kahve falında masanın üstünde oturmak sevinçli bir hayat süreceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, alim insanlardan sayılacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, tatsız haberlerin alınacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında masanın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaş ziyaretleri yapabilirsiniz.

Kahve falında masa üstünde oturmak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında masanın üstünde oturmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemek masasına oturmak sevinçli haberlere, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında masanın etrafında oturmak başarıların artacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına inanılır.

Kahve falında nikah masasına oturmak planlarının gerçekleşeceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında masaya oturmak sevineceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yuvarlak masa etrafında oturmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içki masasında oturmak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir