AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayın üstünde oturmak

Kahve falında ayın üstünde oturmak

Kahve falında ayın üstünde oturmak doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, zor durumlarda kalacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, mutluluk ve huzur bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Kısa ziyaret ya da yolculuklar söz konusu olabilir.

Kahve falında ayın üstünde oturmak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayın üstünde yürümek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayanın üstünde oturmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun üstünde oturmak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında buzun üstünde oturmak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine rivayet eder.

Kahve falında yorganın üstünde oturmak maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, yerinde saymayacağına delalet eder.

Kahve falında duvarın üstünde oturmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine alamet eder.

Kahve falında taşın üstünde oturmak rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir