AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutların üstünde oturmak

Kahve falında bulutların üstünde oturmak

Kahve falında bulutların üstünde oturmak hayırlı işlerde yer alacağına, tamamlanmadan kalacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına delalettir.

Kahve falında bulutların üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların gerçek içeriğini anlamaya çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında bulutların üstünde oturmak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulutun üstünde oturmak dertlerine derman bulacağına, hedeflerini tutturacağına yorulur.

Kahve falında bulut üstünde oturmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulut üstünde yürümek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bulutların üstünde yürümek her şeyin yenileceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında üstünde bulut görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bulut üstünde uçmak güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başının üstünde bulut görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir