AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzun üstünde oturmak

Kahve falında buzun üstünde oturmak

Kahve falında buzun üstünde oturmak hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buzun üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Sizi kontrol etmeye veya yönlendirmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında buzun üstünde oturmak hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında buzda oturmak kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında buz tutmuş denizin üstünde yürümek ayağa kalkacağına, zafer elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buz üstünde kaydığını görmek amacına ulaşmayı başaracağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzun üstünde yürümek başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına alamet eder.

Kahve falında buzlu suyun üstünde yürümek beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında buz üstünde kaymak başının belaya girmeyeceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzun üstünde kaymak evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir