AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun üstünde durmak

Kahve falında suyun üstünde durmak

Kahve falında suyun üstünde durmak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında suyun üstünde durmak gördüyseniz:

  • Ay sonuna kadar belli konularda alacağımız kararlarda hayal dünyamızın veya maneviyat duygularımızın etkisi çok olabilir.

Kahve falında denizde su üstünde durmak bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına tabir olunur.

Kahve falında suyun üstünde durmak ileride saygın bir kimse olacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su üstünde durmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine işarettir.

Kahve falında tek ayak üstünde durmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde durmak yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, çevresinin genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kayanın üstünde durmak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında merdiven üstünde durmak çok mutlu bir hayat yaşayacağına, zenginliğe delalet eder.

Kahve falında taşın üstünde durmak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir