AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz üstünde durmak

Kahve falında deniz üstünde durmak

Kahve falında deniz üstünde durmak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde durmak gördüyseniz:

  • Zihinsel yapınızın çok aktif olması nedeniyle altından kalkamayacağınız hiçbir sorun gözükmüyor.

Kahve falında denizde su üstünde durmak çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde durmak ümitlerinin son bulacağına, belaya ve derde düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde durmak işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına işarettir.

Kahve falında denizin üstünde batmadan durmak sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, donatacağına rivayet eder.

Kahve falında köprünün üstünde durmak huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına işaret eder.

Kahve falında duvar üstünde durmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında suyun üstünde durmak iş dünyasında üne kavuşulacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenin en üstünde durmak kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir