AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşın altında kalmak

Kahve falında taşın altında kalmak

Kahve falında taşın altında kalmak sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında taşın altında kalmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda kalbinizin sesini dinlemelisiniz.

Kahve falında taşın altında kalmak elinin darda kalmayacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına tabir olunur.

Kahve falında taş altında kalmak ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında filin altında kalmak büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin sular altında kaldığını görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında toprak kayması altında kalmak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarın altında kalmak uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına işaret eder.

Kahve falında kapının altında kalmak yanlış işlere girileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına alamet eder.

Kahve falında altında kalmak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir