AnaSayfa / Genel / Kahve falında altında kalmak

Kahve falında altında kalmak

Kahve falında altında kalmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, zafer elde edeceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altında kalmak gördüyseniz:

  • Yeni bir yola girmenizi sağlayacak olaylar zinciri başlıyor.

Kahve falında binanın altında kalmak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, bunun da fal sahibine sorun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dünyanın sular altında kaldığını görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına alamet eder.

Kahve falında kayaların altında kalmak dertlerin ortadan kalkacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında heyelan altında kalmak yaşama hevesinden olacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kamyon altında kalmak en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüs altında kalmak elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında iş makinesi altında kalmak ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında toprak altında kaldığını görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir