AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin sular altında kaldığını görmek

Kahve falında evin sular altında kaldığını görmek

Kahve falında evin sular altında kaldığını görmek eğitim konusunda bir adım atılacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, onlarla arasının açılacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, anne babayla ters düşüleceğine, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin sular altında kaldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri aşağı görüyorsunuz.

Kahve falında evin sular altında kaldığını görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına delalettir.

Kahve falında yıkılan evin altında kalmak emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin altında kalmak yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında depremde evin altında kalmak uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz suyu altında kalmak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sular altında kalmak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında dünyanın sular altında kaldığını görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aniden sular altında kalmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, saygın biri olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir