AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarın altında kalmak

Kahve falında duvarın altında kalmak

Kahve falında duvarın altında kalmak ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına delalet eder.

Kahve falında duvarın altında kalmak gördüyseniz:

  • Değişik yöntemler maddi kazanç sağlamanıza da yardım edebilir.

Kahve falında duvar altında kalmak maddi imkânlarının artacağına, şansının kötüye gideceğine delalettir.

Kahve falında yıkılan duvarın altında kalmak sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvarın altında kalmak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar arasında kalmak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında duvarda asılı kalmak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dört duvar arasında kalmak birçok kişinin yardımına koşulacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına işarettir.

Kahve falında duvarlar arasında kalmak huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında duvardan altın çıkarmak iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir