AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak kayması altında kalmak

Kahve falında toprak kayması altında kalmak

Kahve falında toprak kayması altında kalmak işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, bunun da geleceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprak kayması altında kalmak gördüyseniz:

  • İlerlemek için sizi kullanan kişilere boyun eğmemelisiniz.

Kahve falında toprak kayması altında kalmak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında toprağın altında kaldığını görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında toprak altında kaldığını görmek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin toprak altında kaldığını görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, dikkat çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında toprak altında kalmak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sel ve toprak kayması görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına işaret eder.

Kahve falında toprak kayması olduğunu görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına yorulur.

Kahve falında toprak kayması görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir